facebook

Палкін: Багатьом набридло, що Шахтар п’ять разів поспіль ставав чемпіоном

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін дав черговий коментар з приводу виборів президента ФФУ

1592212



“Видно, хто за цим стоїть і кому це все треба. Природно, багатьом набридло, що “Шахтар” п’ять разів поспіль ставав чемпіоном України, і у них є бажання, щоб Шахтар більше не ставав чемпіоном. Тому і відбуваються такі рухи тіла.

Клуб, який багато вклав у розвиток українського футболу, не має права брати участь у виборах президента ФФУ, тому цей Конгрес наполовину є фейковим. Ті організації, які там представлені, не представляють сьогоднішній футбол.

Питання в тому, що ми повинні формувати Конгрес на підставі того, скільки від кожної асоціації представлено футболістів і де знаходяться реальні інвестиції у футбол. А зараз виходить, що від Прем’єр-ліги лише три делегати. А ви подивіться, скільки Прем’єр-ліга робить інвестицій у футбол і скільки грає футболістів, які належать клубам Прем’єр-ліги, і порівняйте з компанією ” Україна Футбол Інтернешнл, яка створена для вимивання грошей з ФФУ і виведення їх за кордон. У них теж три делегати. Як можна зіставити Прем’єр-лігу та УФІ?.

Право голосу має безліч організацій, які не мають відношення до футболу. Вони фіктивно створені, щоб впливати на процес вибору того або іншого кандидата, який потрібен тим чи іншим людям. А треба дивитися, що там внизу, хто ці делегати і що кожна з цих організацій конкретно зробила для українського футболу”, – заявив Палкін в інтерв’ю програмі ПроФутбол.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв про те, що новим президентом Федерації футболу України став Андрій Павелко.

Читайте також:  Коломойський зобов'язався побудувати нову модель українського футболу

Шукайте деталі в групі Facebook