facebook

У кожної “палиці” – своя місія: без року Палиці не настав би час Саакашвілі

Виявляється, що без колишнього менеджера з Прикарпаття Ігоря Палиці, було б неможливим започаткування кардинальних реформ на Одещині, які зараз проводить Саакашвілі, – вважає колишній заступник голови Одеської ОДА Зоя Казанжи.

На своїй сторінці у Facebook Казанжи розповіла, що більшість критики, яка сьогодні звучить на адресу команди Палиці, вважає несправедливою:

“Дві речі, які я дозволяла собі говорити вголос і їх же вважала двома серйозними помилками – невміння влади вести діалог і мляві кадрові рішення. Це безпосередньо стосується Одеської ОДА. Були у нас суперечки з Ігорем Палицею, були… Але, зізнаюся, у мене був карт-бланш від Палиці на зменшення кількості дурниць, які супроводжують роботу органів влади. У Палиці, як виявилося, карт-бланш не було ні від кого. І я знаю, як він долав опір по самим елементарним речам…

І мені трішки сумно спостерігати сольний спів під назвою “а що він зробив?”. Нічого, звичайно. Якщо забути, що все літо минулого року головним було – закупити дріт, бронежилети, прийняти поранених, поховати вбитих, закупити препарати і медтехніку…

Витирати ноги об тих, хто пішов – це одне з небагатьох колективних умінь, яким люди оволоділи досконало. Хоча я і розумію, що об’єктивізм – річ умовна і майже неіснуюча, але все ж, все ж…”.

“Пригадую, рік тому я говорила в одному з інтерв’ю, що після диктатур приходять олігархи, і лише потім демократи. Але вся різниця в тому, скільки чекати – сто років або рік? Як бачите, чекати довелося недовго… Я думаю, що без року Палиці не настав би час Саакашвілі. Реформування системи краще все-таки здійснювати в передбачуваному й спокійному місті. Власне, як і без часу Януковича не з’явився б Президент Порошенко.

Читайте також:  "Спи спокійно, синочок": впізнали ще одного студента, який загинув під час пожежі в Одесі. фото

Тому, пам’ятаючи, як мені було нестерпно важко рік тому, я дала собі слово і оголошую мій особистий мораторій на будь-яке коментування ситуації. Нам жити в нашому місті, і ми самі повинні максимально добре робити ту справу, за яку відповідаємо. А не бігати навіть за самим геніальним керівником, вимагаючи від нього побудувати комунізм в окремо взятому місті”.

Джерело – https://www.facebook.com/zoyakazanzhy/posts/10205429092307877


Шукайте деталі в групі Facebook