facebook

Віталію Кличку запропонували вийти на ринг в андеркарті бою Кличко – Ф’юрі

Віталій Кличко може повернутись на ринг вперше з вересня 2012 року.

1651492



Дядя Тайсона Ф’юрі Пітер заявив про те, що в андеркарті бою Кличко – Ф’юрі він хотів би провести бій свого сина Хьюї зі старшим братом Володимира Віталієм. Нинішній мер Києва востаннє виходив на ринг ще у вересні 2012 року.

“Ми цікавились можливістю проведення бою Хьюї з тренером Володимира Джонатоном Бенксі, але якщо нам вдасться витягти з пенсії Віталія, це буде ще краще. Бенкс відмовився, бо хоче сконцентруватись на підготовці Володимира до бою з Тайсоном, так чому ж не провести бій Хьюї з Віталієм – брати Ф’юрі проти братів Кличків?” – заявив Пітер Ф’юрі.

“Віталій – великий чемпіон, і я його дуже поважаю, але без проблем поставив би Хьюї проти нього на ринзі 24 жовтня. А якщо нам все-таки не вдасться зорганізувати бій з Віталієм чи з Бенксі, ми шукатиме топ-боксера, щоб Хьюї міг прогресувати”, – додав Пітер.

Нагадаємо, що раніше СПОРТ bigmir)net повідомляв про те, що Володимир Кличко і Тайсон Ф’юрі зустрінуться на ринзі 24 жовтня в Дюссельдорфі.

Додамо, що Тайсон Ф’юрі є обов’язковим претендентом на бій з Кличком за версією WBO.

Додамо, що у своєму останньому бою Володимир Кличко за очками переміг Брайанта Дженнінгса в поєдинку, який відбувся 26 квітня на відомій спортивній арені Нью-Йорка Медісон-сквер Гарден.

За матеріалами: газета Сегодня

Читайте також:  Спортсмен з Верховинщини Михайло Харук став чемпіоном світу зі сноубордингу серед юніорів

Шукайте деталі в групі Facebook