facebook

Жителі Донецька повідомляють про потужні обстріли

За словами очевидців, обстріл Донецька почався близько 21:00 п’ятниці, 10 липня.

1651528



У Донецьку близько 21:00 п’ятниці, 10 липня, почалися обстріли, повідомляють очевидці. Так, як пише Раміль Замдиханов на своїй сторінці в Facebook, під сильний обстріл потрапив Київський проспект.

“Київський проспект знову під обстрілом. Як минулого літа. На дорозі свіжі вирви. Вибухом та осколками зрізані гілки. “Дев’ятка” з вибитими шибками біля неї люди… Снаряд потрапив в стіну будинку на другому поверсі… Бите скло і осколки під ногами. Їх змітають працівники аптеки і мешканці будинку. Кілька мінвпало у двір, кажуть вони… На небі важкі свинцеві хмари. Лунає канонада. Вдалині стріляють з великокаліберної”, – повідомив він.

facebook.com/ramil.zamdykhanov
Водночас, місцеве видання 62.ua повідомляє, що близько 16:30 в Донецьку пролунали потужні вибухи. За словами очевидців, один з вибухів був такої сили, що його почула половина міста.

“Вибухнуло щось типу складу боєприпасів… Залп. Причому щось потужне, що півміста почуло… Ніби як район АП-Путилівки. Кажуть, з Київського району дивляться в бік Путилівського мосту – навіть задимлення піднялося… Київський. Явно не грім. Одиночні, потужні… Знову і знову. Чимось важким. Від Широкого до Гвардійки гуркіт”, – повідомляли жителі Донецька.

Як повідомляв Кореспондент.net, наприкінці червня в генштабі України заявили прошвидкий напад сепаратистів у Донецька. За словами начальника генштабу Віктора Муженка, в Донецьку зібралося до п’яти тисяч озброєних сепаратистів на танках і бронемашинах, які незабаром перейдуть в наступ.

Читайте також:  Зайняло дух: Швейцарець стрибнув у воду з висоти 19-поверхової будівлі

Шукайте деталі в групі Facebook