facebook

На посаду голови Укрнафти відібрали британця

Засідання Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств пройшло увечері 10 липня.



1651493

Комітет з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств (Національний комітет КМУ) на фінальному етапі конкурсу відібрав претендента на посаду голови правління Укрнафти. Про це повідомилоАпострофу джерело, котре знає результати засідання.

“Засідання комітету пройшло сьогодні ввечері. Обрано одного з 2 кандидатів – Марка Роллінза”, – сказав співрозмовник.

Відібрану кандидатуру розглянуть на призначення на засіданні зборів акціонерів компанії 22 липня.

Цю інформацію підтвердив і міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус.

“Пройшов номінаційний комітет щодо призначення керівника Укрнафти. Одноголосно відібрали класного професіонала. Іноземця. Не Чичваркіна. Чичваркін не брав участі в офіційній процедурі і не був одним з 68 кандидатів. Але якщо у нього є бажання, обов’язково підшукаємо challenge”, – написав міністр у своєму Twitter’і.

twitter.com/aivaras_aivaras

Виконавчий директор Нафтогазу України Андрій Пасішник також повідомив про те, що комітет не розглядав кандидатуру російського бізнесмена Євгена Чичваркіна на посаду голови Укрнафти.

facebook.com/andriy.pasishnik

Марк Роллінз – президент Бі Джі Казахстан, яка є частиною Бі Джі Груп, провідної міжнародної енергетичної компанії, що спеціалізується на діяльності, яка пов’язана з усім циклом виробництва природного газу. Він відповідає за всю діяльність Бі Джі Груп в Центральній Азії.

Роллінза удостоєно ступеня доктора технічних наук Оксфордського університету в 1989 році і ступеня магістра в галузі математики Кембриджського університету в 1985 році.

Як повідомляв Корреспондент.net, 18 червня Нафтогаз України оприлюднив умови публічного добору кандидатів на заміщення посади голови правління Укрнафти.

Читайте також:  Британець попросив суворо не карати франківчанку, яка обікрала його у готелі

Шукайте деталі в групі Facebook