facebook

Хакери з США з’ясовували інформацію про озброєння Франції та Німеччини

Хакери полювали за даними про озброєння Німеччини та Франції.

1651870




Хакери зі США намагалися отримати інформацію про озброєння ФРН і Франції, повідомляє німецька газета Bild.

“Від однієї іноземної інформаційної служби БНД (Федеральна розвідувальна служба Німеччини – ред.) отримала інформацію про можливу крадіжку даних у фірми EADS Deutschland”, – цитує Bild документ.

У розпорядження газети потрапили документи, згідно з якими 2 листопада 2011 року приблизно за три години між Європейським аерокосмічним й оборонним концерном (EADS) і деякими хакерами зі США було 5116 разів встановлено з’єднання.

Невідомі намагалися з’ясувати подробиці замовлення Європейського аерокосмічного й оборонного концерну, призначеного для зміцнення кордонів Саудівської Аравії.

Як зазначає газета, США намагалися отримати у Федеральної розвідувальної служби ФРН (БНД) інформацію про переміщення французьких і німецьких озброєнь ще у 2005 році.

Bild: Комп’ютер Меркель атакували хакери

Згідно з документами, БНД не визнає економічних причин для таких дій. Також Bild зазначає, що з документів незрозуміло, які саме закордонні служби направили звіт БНД.

Нагадаємо, раніше на сайті Wikileaks з’явилися документи, згідно з якими Агентство національної безпеки США протягом кількох десятиліть стежило за високопоставленими німецькими чиновниками, в числі яких опинилися три канцлери.
За матеріалами: РИА Новости

Читайте також:  Автобус з дітьми потрапив у ДТП: 30 постраждалих

Шукайте деталі в групі Facebook