facebook

У Відні завершилася зустріч глав МЗС “шістки” щодо Ірану

“Шістка” з участю ЄС та Ірану працює над підсумковою угодою стосовно ядерної програми.

1652765




Вирішальне засідання глав МЗС “шістки” міжнародних переговірників щодо іранської ядерної програми завершилося у Відні. Про це повідомило РИА Новости джерело в російській делегації.

За словами джерела, остаточне схвалення угоди щодо ядерної програми Ірану відбудеться об 11.30 мск у віденському відділенні ООН.

“Шістка” міжнародних посередників (Великобританія, Німеччина, Китай, Франція, Росія, США) з участю ЄС та Ірану працюють над підсумковою угодою щодо ядерної програми.

Тегеран: переговори щодо іранського атому близькі до завершення

30 червня стало відомо, що Іран і “шістка” міжнародних посередників вирішили продовжити переговори щодо ядерної програми Тегерана. Затягування переговорів пов’язано з низкою неврегульованих питань.

У квітні Іран і “шістка” досягли попередньої угоди щодо іранської ядерної програми, за якою можливості Ірану зі збагачення урану будуть обмежені, а його запаси вивезені з країни. В обмін на це з Тегерана поступово знімуть санкції. Ізраїль і Саудівська Аравія з підозрою ставляться до цієї угоди, вважаючи, що вона не допоможе запобігти створенню ядерної зброї Тегераном.

Читайте також:  Мама дзвонила весь вечір, а син висів у зашморгу: у парку 20-річний хлопець вчинив самогубство

Шукайте деталі в групі Facebook