facebook

Росія скерувала на Донбас 32-й конвой з гуманітарною допомогою

В МНС РФ запевняють, що вантажівки везуть більше 1 тисячі тонн гуманітарної допомоги.

1653799



МНС Росії направило на Донбас чергову, 32-у, автоколону з гуманітарною допомогою, повідомили РІА Новости в прес-службі відомства.

“О 04:00 мск [так само о 4-й годині за київським часом – ред.] понад 100 автомобілів вийшли з Донського рятувального центру МНС і зараз слідують до державного кордону”, – сказав співрозмовник агентства.

В МНС РФ зазначили, що вантажівки везуть більше 1 тисячі тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, в тому числі консерви, крупи, макаронні вироби, цукор, а також медикаменти для лікарень Донбасу, канцтовари та книги.

Перед кордоном колона розділиться приблизно на дві рівні частини. Одна з них прибуде на пункт пропуску Донецьк і після проходження митних і прикордонних процедур проїде в Луганськ. Друга – з прикордонного пункту пропуску Матвєєв Курган продовжить рух до Донецька.

На Донбасі відновлять роботу пункти допомоги штабу Ахметова

Загалом із серпня 2014 року МНС Росії направило на Донбас 31 колону, яка доставила понад 39 тисяч тонн гуманітарних вантажів. Як раніше повідомляв заступник глави МНС Росії Володимир Артамонов, 33-я і 34-а колони вирушать на Донбас відповідно 23 і 30 липня.

Читайте також:  Данілов назвав одну з умов для перемовин з Росією після війни

Шукайте деталі в групі Facebook