facebook

“Опозиційний кабмін” прогнозує долар по 60 гривень до кінця року

“Тіньовий прем’єр” Борис Колесніков вважає, що Україна впала до рівня 1995 року.

1654525




“Опозиційний уряд” підбив соціально-економічні підсумки першого півріччя 2015 року, повідомляє прес-служба Опозиційного блоку.

За словами “тіньового міністра фінансів” Віктора Скаршевського, за п’ять місяців надруковано 63 млрд гривень, а до кінця року сума надрукованих грошей складе 250 млрд гривень, що призведе до курсу долара по 60 гривень вже до кінця цього року. Такого падіння, як у ці шість місяців, країна не знала з 1995 року, заявив “тіньовий прем’єр” Борис Колесніков.

“Якщо влада хоче надрукувати 250 млрд гривень (тобто більше, ніж половину держбюджету) – то чим вона взагалі займається? Якщо влада друкує половину бюджету, то президентом чи прем’єр-міністром має бути директор друкарні!” – вважає Колесніков.

Як повідомив на засіданні “Опозиційного уряду” його “міністр економіки” Євген Мураєв, за підсумками 2014 року ВВП на душу населення скоротився до 3055 доларів (або майже на 25%), а у 2015 році цей показник, за прогнозами МВФ, скоротиться до 2000 доларів.

“Це рівень найбідніших держав, економіка яких розвивається за рахунок натуральних ресурсів і неосвіченої робочої сили, – прокоментував Мураєв. – Україна за рівнем економічного розвитку стане в один ряд із Суданом і Нікарагуа. Україну вже випередили Конго, Гондурас, Папуа-Нова Гвінея, Нігерія і Гватемала. За цим показником ми відстаємо від Білорусі у 3,2 разу, Казахстану – в 5,7 разу, Польщі – в 6,5 разів, Литви – в 7,3 разу”.

“Таких півроку не було з 1995-96 років. Насправді ми маємо справу не з прозахідною коаліцією, як вони себе назвали, а з антиукраїнською коаліцією”, – підбив підсумок Колесніков.

Читайте також:  Пухлина-монстр: у Львові провели унікальну операцію новонародженій дівчинці

Нагадаємо, “тіньовий уряд” в Україні створили 31 березня. До нього ввійшов ряд політиків Опозиційного блоку.

Раніше колишній віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул анонсував створення опозиційного уряду народними депутатами з Опозиційного блоку й оприлюднив деякі позиції в “уряді”.

Шукайте деталі в групі Facebook