facebook

З ДНР чоловік намагався вивезти мільйон гривень копійками

Копійки, за словами чоловіка, були зібрані в мережі супермаркетів Донецька.

1654555




Монети на один мільйон гривень чоловік намагався перевезти з непідконтрольної території Донбасу. Про це повідомила Держприкордонслужба.

Учора на контрольний пункт Бугас під’їхав вантажний автомобіль Renault, який прямував з Донецька до Маріуполя. Водій повідомив, що він очікує дозвіл щодо його автомобіля на виїзд.

“Однак, не дочекавшись рішення про проходження контролю, автомобіль розвернувся і поїхав у зворотному напрямку. Приблизно через годину транспортний засіб повернувся на КПВВ, але вже в складі колони з інших вантажівок. Таким чином, водій, ймовірно, вважав, що на його автомобіль не звернуть уваги. Однак у прикордонників виникли підозри щодо можливого вмісту автомобіля, а тому ініціювали його ретельний огляд”, – зазначили в прес-службі.

Під час перевірки в кузові були виявлені картонні коробки, замотані харчовою плівкою.

За словами водія, в ящиках були монети номіналом 10, 25, 50 копійок України на загальну суму близько мільйона гривень. Вони нібито були зібрані в мережі супермаркетів в Донецьку, а чоловік намагався перевезти їх з непідконтрольної території з метою реалізації.

Вантажний автомобіль разом з монетами був переданий працівникам Держприкордонслужби, зараз проводиться перевірка.

Нагадаємо, на Донбасі затримали вісім волонтерів, жителів Полтавської області, які перевозили боєприпаси.

Читайте також:  У терористів тривають розборки між собою, є загиблі, - МВС

Шукайте деталі в групі Facebook