facebook

Нові “перли” кремлівської пропаганди – “геббельсівська” відпочиває. ШОК!

17.07.2015 у світі пройшли акції пам’яті жертв авіакатастрофи «Боїнга-777», збитого над Донецьком. Офіційні акції пам’яті провели Нідерланди, Австралія, Малайзія і Україна.

“А в ето врємя в Крємлє…”



вирішили пожартувати
з цього приводу та порозважатися. В річницю трагедії на пропагандистському сайті кремлівсько-путінського режиму РІА “Новасті” запустили “розважальну” вікторину.

Вікторина називалася «Розслідування авіакатастрофи Boeing 777: рік потому» і складалася з 15 питань, в яких читачам пропонувалися за чотири варіанти відповіді. Кожне питання супроводжувався ілюстрацією місця аварії літака. У разі правильної відповіді користувачеві видавалося “радісне” повідомлення: «Вітаємо! Ваша відповідь вірна».

Питання вікторини стосувалися не тільки фактичних дат, пов’язаних з авіакатастрофою: коли літак упав, скільки людей було на борту, – але й пропонували користувачеві вгадати автора висловлювання на тему трагедії, в якій загинуло 298 осіб.

Після реакції обурення світових світових медіа, вікторину на цю тему видалили. Однак скріншоти сайту з вікториною про «Боїнг» широко розійшлися в соцмережах і збережені у веб-архіві.

В комментарі «Медузі» представники агентства пояснили появу вікторини на сайті «очевидною дурістю» редакторів, саму вікторину назвали «безпрецедентною» за безглуздістю змісту.

Але… “поєзд ушол”!

Джерела:

– http://novayagazeta.livejournal.com/3370164.html

– https://meduza.io/news/2015/07/17/agentstvo-rossiya-segodnya-prineslo-izvineniya-za-viktorinu-o-krushenii-boinga

Читайте також:  Штурмове попередження: другий день літа на Прикарпатті пройде з градом, грозами і сильним вітром

Шукайте деталі в групі Facebook