facebook

Обама не відвідає свою бабусю під час візиту до Кенії

Під час візиту до Кенії Обама не відвідає рідне село Когело.

1654901



Президент США Барак Обама не відвідає членів своєї сім’ї в рідному селі Когело під час візиту до Кенії, незважаючи на обіцянку його бабусі щедро нагодувати онука. Про це повідомив американський посол в Найробі Роберт Годеч, повідомляє Yahoo News.

“Підтверджую, що, на жаль, президент Обама не відвідає Когело”, – сказав дипломат.

Як повідомляють ЗМІ, Сара Обама не в образі і змирилася з рішенням онука. “Він не мій гість, а президента Ухуру Кеніати. Він не може приїхати в Когело, але все одно повертається додому. Хіба він не син всієї Кенії?”, – сказала вона.

Обама прибуде до Кенії 24 липня для участі у Глобальному саміті підприємництва, де планує виступити з промовою. Під час африканського турне Обама також планує приїхати в сусідню Ефіопію.

Це його четверте відвідування африканського континенту за час президентства. У своєму рідному селі він був останній раз в 2006 році.

До візиту Обами підготувалася і кенійська Партія республіканської свободи, яка виступила проти політики американського президента з підтримки гомосексуалізму. На знак протесту в акції зібралися взяти участь п’ять тисяч голих чоловіків і жінок.
За матеріалами: Интерфакс

Читайте також:  У Польщі діятимуть нові правила розрахунків між роботодавцями та працівниками

Шукайте деталі в групі Facebook