facebook

Кілька арештантів втекли з ізолятора в Красному Лимані

Міліція міста піднята по тривозі. Введено оперативний план “Перехоплення”.

1655361



Кілька заарештованих втекли з ізолятора тимчасового утримання Краснолиманського міськвідділу міліції (Донецька область), скоївши напад на міліціонера. Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Донецькій області в неділю.

“Сьогодні о 15:35 за попередньою змовою кілька затриманих скоїли напад на чергового ізолятора тимчасового утримання Краснолиманського міськвідділу. Міліціонеру заподіяно тілесні ушкодження. Кільком заарештованим, які утримувалися в ІТУ за скоєння крадіжок та незаконне заволодіння транспортними засобами, вдалося втекти”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначили в обласному главку міліції, зараз весь особовий склад Краснолиманського міськвідділу міліції піднятий по тривозі. Введено оперативний план “Перехоплення”. Пошуки зловмисників тривають.

Нагадаємо, на початку липня шестеро особливо небезпечних злочинців, які були засуджені до довічних ув’язнень ще до конфлікту на Донбасі, втекли з Луганського СІЗО.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Здоровий глузд відсутній: на Прикарпатті вбивцю визнали неосудним і направили на лікування в психлікарню

Шукайте деталі в групі Facebook