facebook

Українці здатні змінити історію!

Wall Street Journal: «Україна – не Аргентина. І не Греція. На цю країну напали. Молода демократія перед загрозою війни робить кроки в напрямку реформ, на зразок тих, які робили сміливі поляки 25 років тому.

Поляки змінили європейську історію, українці теж на це здатні



. Шанси можуть бути невеликими, але нагорода дуже цінна, і в трансатлантичної спільноти ніколи не буде кращої нагоди інвестувати в успіх України». Про це у Wall Street Journal пишуть Стівен Гедлі, колишній радник президента США Джорджа Буша з національної безпеки, та Роберт Зeллік, колишній президент Світового банку та заступник держсекретаря США.

«Якщо через брак підтримки Україна не відбудеться як держава, це переросте в конфлікт між Росією та Заходом і європейці та американці роками розплачуватимуться відсутністю безпеки, збереженням кримінальних мереж і соціальними потрясіннями.

Під враженням від зусиль українського уряду з реформування корумпованої системи МВФ надав країні 17,5 млрд дол. – однак цього замало, пишуть автори, адже за оцінками самого фонду, протягом наступних чотирьох років Україні знадобиться 40 млрд дол. Вони закликають зменшити борг України та надати їй більше допомоги.

Джерело – http://www.wsj.com/articles/crucial-weapons-in-the-defense-of-ukraine-1437436039

Читайте також:  Родичі загuблих Алли і Анастасії Сокіл навідріз відмовляються приймати гроші від родини Зайцевої

Шукайте деталі в групі Facebook