facebook

Колишній прем’єр-міністр росії М.Касьянов: під час війни проти України атмосфера, створена путіним, дійшла до ІСТЕРІЇ

PHOTO_64

В ефірі французькому радіо RFI Михайло Касьянов прокоментував арешт бійців батальйону “Сєвєр” та ситуацію в росії після вбивства Б.Нємцова.

Винуватцем головним



є, звичайно, атмосфера, створена в російській федерації. Атмосфера ненависті, обурення, несприйняття будь-яких думок, окрім офіційної влади. І в цьому всьому винен путін. Він створив цю атмосферу, він її створював, починаючи з лютого 2012 року.

А останній рік — під час війни проти України — це все дійшло просто до істерії. І виступи путіна про те, що в нас в країні є “п’ята колона” і “націонал зрадники” – це він фактично вже поставив мітки на людях, які виступають проти його політики. І це, що сьгодні відбувається, я маю на увазі це страшне, нагле вбивство Бориса Нємцова — фактично, це реалізація цієї атмосфери ненависті, яка створена, вона призводить до цього.

Плюс, на всіх цих демонстраціях, які в путінську підтримку проводяться, ми бачимо прямі заклики до розправи над “п’ятою колоною” і “національними зрадниками”. Ось ці люди й приступили до виконання цих закликів.

Джерело – http://ru.rfi.fr/rossiya/20150310-mikhail-kasyanov-ob-ubiistve-nemtsova-ya-dopuskayu-chto-spetssluzhby-mogli-okazyvat/

Читайте також:  Медики встановили, що "Coca-cola" шкідливіша за алкоголь

Шукайте деталі в групі Facebook