facebook

На Івано-Франківщині попрощалися з бійцем АТО, що загинув під Волновахою

На Івано-Франківщині прощалися із ще одним героєм – Артемом Кулаком, який трагічно загинув у бою під Волновахою у ніч з 17 на 18 липня.


1

30-річний Артем Кулак, житель села Гузіїв Болехівської міської ради був мобілізований у березні цього року. Служив у 72 механізованій бригаді, яка дислокується у м. Біла Церква.

Тіло героя жителі живим ланцюгом зустрічали 23 липня.

Вдома Артема зустрічали родичі, односельці та представники місцевого самоврядування. Ховали хлопця наступного дня у рідному селі Гузієві.

Артем народився та виріс у робітничій сім’ї. Виховувався та навчався у Долинській школі-інтернаті. Тут його пам’ятають як вихованого, розумного хлопця. Під час навчання відвідував різні гуртки та секції. Досяг високих результатів у греко-римській боротьбі. Артем був дуже життєрадісною та дотепною, веселою людиною. Після закінчення школи працював за кордоном.

Артем був наймолодший у сім’ї, мав двох старших братів – Назара та Захара. Три роки тому хлопці втратили маму. Поряд з нею на кладовищі відшукав свій вічний спочинок і Артем.

Хлопець загинув героїчною смертю і поповний сумний список Героїв України, що не задумуючись віддали своє молоде життя за те, щоб жила і була незалежна наша рідна Україна.

2

3

4

5

джерело http://vikna.if.ua/news/category/if/2015/07/24/37651/view#ad-image-0

Читайте також:  «Відчайдушно боровся за життя»: помер важкопоранений 20-річний медик-доброволець

Шукайте деталі в групі Facebook