facebook

Доба в АТО: на лінії вогню Горлівка, Красногорівка, Березове

На Донецькому напрямку 26 липня обстріли не вщухають, сторони звинувачують один одного.

1658249



За минулу добу позиції українських військових 75 разів потрапили під обстріл, повідомляє прес-центр АТО.

“З 20 години, майже одночасно, були обстріляні з 120-мм мінометів наші позиції поблизу н.п. Красногорівка і Нижнє. Пізніше бойовики почали обстріл поблизу н.п. Піски, Майорське, Перше Травня, Миколаївка. Зі 152 мм артилерії обстріляні позиції в районі н.п. Курдюмівка. Двічі з танка – поблизу н.п. Березове”, – сказано в повідомленні.

За словами силовиків, також під обстріл потрапили їхні позиції в районах н.п. Авдіївка, Неліпівка, Жовте, Луганське, Чермалик, Опитне, Трьохізбенка, знову Піски і Майорськ.

У свою чергу, в ДНР заявляють про обстріли ЗСУ північних і північно-західних околиць Горлівки, частина міста знеструмлена, порушено водопостачання.

“Наразі обстріл ведеться по північних і північно-західних околицях. Ймовірно, вогонь ведеться з напряму Майорськ. Частина міста знеструмлена і без води, це частина Микитівського району і частина Центрально-міського району. Зараз обстріл триває”, – розповіли РИА Новости в ДНР.

На інформресурсах сепаратистів повідомляється, що з боку Пісків ЗСУ ведуть обстріл запальними снарядами с. Жовтневе.

Як повідомлялося, у четвер, 23 липня, відбулася телефонна розмова лідерів “нормандської четвірки”. Співрозмовники закликали до відведення озброєнь на Донбасі і попросили місію ОБСЄ, а також експертів Спільного центру з контролю АТО знайти рішення для виведення українських військ з Широкиного.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Доба в АТО: обстріли Пісок, Старогнатівки і бої в Донецьку

Шукайте деталі в групі Facebook