facebook

У ДТП постраждав голова Конституційного суду

Це сталося напередодні засідання з питання змін до Конституції країни.

1658469



Голова Конституційного суду України Юрій Баулін постраждав у ДТП на трасі Київ – Харків, повідомляє ТСН з посиланням на місцеві ЗМІ.

За попередньою інформацією, водій Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. В результаті водій автомобіля Nissan і його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan були травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry. За деякими даними, у Nissan їхала сім’я з трьома дітьми.

За даними місцевих ЗМІ, глава Конституційного суду Юрій Баулін – постраждалий пасажир Toyota. Уточнюється, що зіткнення автомобілів сталося після того, як автомобіль з суддею виїхав на зустрічну смугу.

Юрій Баулін народився 2 вересня 1953 року в селищі Станиця-Луганська Станично-Луганського району Луганської області. Закінчив Харківський юридичний інститут. У лютому 2008 року призначений суддею Конституційного суду України. 18 березня 2014 року на спеціальному пленарному засіданні Конституційного суду України обраний Головою Конституційного суду України.

Очікувалося, що з понеділка Конституційний суд України почне розглядати проект змін до конституції. Проведення конституційної реформи в Україні – одна з базових вимог комплексу заходів з врегулювання ситуації на Донбасі, який був схвалений лідерами “нормандської четвірки” і підписаний сторонами конфлікту в Мінську 12 лютого. Відповідно до цього документа Україні до кінця 2015 року необхідно прийняти нову конституцію, яка передбачає як ключовий елемент децентралізацію (з урахуванням особливостей окремих районів Донецької та Луганської областей, погоджених з представниками цих районів), а також постійне законодавство про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей.

Читайте також:  Кадри, на які важко дивитися: страшна аварія забрала чотири життя, ще двоє – госпіталізовані

Шукайте деталі в групі Facebook