facebook

Бійці “Донбасу” вийшли з Широкиного

Замість добровольців на блокпостах і на позиціях в Широкиному стали морські піхотинці.

1659051



Бійці батальйону “Донбас” в ніч на вівторок, 28 липня, повністю вийшли з Широкиноно (Донецька область). Про це повідомляє журналіст Андрій Цаплієнко на своїй сторінці в Facebook.

“Щойно добровольці, які в лютому вибили бойовиків з Широкиного і кілька місяців поспіль тримали оборону на приморських висотах, повністю вийшли з селища. Міняючи один одного на “Маяку”, на “Будиночках”, на флангах, “Донбас” з ротою правосеків і “Азов” утримували війну на підступах до Маріуполя і не пускали її в місто. А сьогодні, вперше з лютого, “Азов” не змінив “Донбас”, – повідомив журналіст.

Замість добровольців на блокпостах і на позиціях в Широкиному стали морські піхотинці.

Они уходят. Только что добровольцы, которые в феврале выбили боевиков из Широкино и несколько месяцев подряд держали обо…

Posted by Andriy Tsaplienko on 27 июля 2015 г.

“Начебто маріупольцям не збрехали, і в Широкиному залишилися українські військові. Але, на відміну від “Донбасу” і “Азова”, вони ще жодного разу не були під артобстрілом, та й жодного тепловізора у змінників добровольці не бачили”, – зазначив Цаплієнко.

Нагадаємо, 26 липня народний депутат Семен Семенченко повідомив, що бійцям “Донбасу” зачитали розпорядження командувача сектором “М” про виведення з Широкиного. У МВС спростували цю інформацію, заявивши, що наказу про виведення військ не надходило.

2 липня сепаратисти пішли із села Широкине, зараз вони зайняли позиції на схід від цього населеного пункту. Днем раніше в ДНР оголосили Широкине демілітаризованою зоною.

23 липня відбулася телефонна розмова лідерів “нормандської четвірки”. Співрозмовники закликали до відведення озброєнь у Донбасі і попросили місію ОБСЄ, а також експертів Спільного центру з контролю АТО знайти рішення для виведення українських військ із Широкиного.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  ТелекАнал LайNews: путін вже боїться власного народу!!!

Шукайте деталі в групі Facebook