facebook

Центрвиборчком опрацював 100% протоколів на 205-му окрузі в Чернігові

У Чернігові на довиборах у Раду лідерство залишилося за Сергем Березенко. За нього проголосували 35,90% виборців.

1659032



На довиборах до парламенту в окрузі №205 за кандидата від “Блоку Петра Порошенка” Сергія Березенко проголосували 35,90% виборців, за кандидата від “Українського об’єднання патріотів – “УКРОП” Геннадія Корбана – 14,76%.

Відповідні дані опрацювання 100% протоколів дільничних комісій в електронному вигляді оприлюднені на сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК) у понеділок, 27 липня.

Нагадаємо, 26 липня в Чернігові пройшли довибори до Верховної Ради України по 205-му округу. Головними суперниками на проходження до парламенту стали екс-глава апарату Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан (кандидат від партії “Українське об’єднання патріотів – “УКРОП”) і кандидат від “Блоку Петра Порошенка”Сергій Березенко.

205-й округ став ареною численних скандалів між кандидатами та їхніми командами, які звинувачували один одного в порушенні закону в ході передвиборної агітації, а також в масовому підкупі виборців.

Читайте також:  “Послав усіх куди поглибше!”: Депутат від “Слуги народу” засвітив скандальну переписку у телефоні. Неприпустимо!

Шукайте деталі в групі Facebook