facebook

Терористи Донбасу бояться міжнародного трибуналу! Вбивати “посилають” найманців (ФОТО)

Вожаки терористичних банд Донбасу серйозно занепокоїлись з приводу відповідальності за скоєння особливо тяжких злочинів, у результаті яких загинули тисячі українців



– як військових, так і мирних жителів.

Це відбулося на тлі останніх повідомлень міжнародних ЗМІ про фізичне знищення терористів у деяких країнах, а також про те, що суд Лівії виніс вирок, яким засуджено до смертної кари сину Муаммара Каддафі Саїфу аль-Ісламу та ще 8 обвинуваченим у злочинах під час революції 2011 року.

Як передають джерела з окупованих територій (не всі УКРАЇНЦІ змогли виїхати – ред.), на передову тепер посилають у більшості “дабравольцев” – рассєйських покидьків, яким уже нічого втрачати: вони стануть “удабрєнієм” у будь-якому випадку чи в раSSєї, чи на Українській Землі.

У першу чергу, їх посилають для обстрілів з важкої артилерійської зброї, що заборонено Мінськими (читай міжнародними – ред.) домовленостями, так як “мєстниє” вже бояться, в основному пакують награбоване та ще надіються на втечу.

Одним із таких найманців, за свідченням очевидців, є “гражданін раSSєї”, житель Курської області Іван Казначєєв https://vk.com/id147768558, якому тільки у вересні виповниться 26 років. Виглядає, що найголовніше для нього вбивати: “фоткає” все що можна і не потрібно.

Джерела:

https://vk.com/id147768558

http://www.bbc.com/news/world-africa-33688391

Читайте також:  Через обстріли терористів у Дзержинську відбулося понад 80 розривів жилих та адмінбудівель

Шукайте деталі в групі Facebook