facebook

Путлер змінює тактику? Огляд СМ: як відправляють на Донбас убивати УКРАЇНЦІВ (ШОК!)

Останнім часом крємлівсько-путінський режим (під страхом чи то санкцій, чи то міжнародного трибуналу, або може просто “зажал бабло”)



відправляє на Донбас “дабравольцев”
приховано – через створені ним же “патріатічєскіє арґанізаціі”, наприклад, через “НОД” (“НациАнально-асвабадітєльноє двіженіє”).

28 червня в ДК “Юність” (м.Каменськ-Уральськ Свєрдловської обл.) “НОД” організував зустріч жителів з найманцем бандформування “ДНР” (ОРБ «Спарта») Сергеєм Воскресенським (повний текст – http://ok.ru/nod66kamensk/topic/64011843759002).

Цікаво, що в січні відправкою цього “хероя” на Донбас займався тільки місцевий “НОД”:

Сергей їде на війну в “Новоросії” захищати наш “русскій мір” зі зброєю в руках від іноземного “натовського легіону” – “укрофашістского вермахту”. 23 січня цього року він звернувся до городян:
«Здрастуйте шановні Каменці!!! У зв’язку
з моїм відправленням (?) на Донбас, до лав ополченців, прошу Вас про допомогу. Кому не байдужа ситуація на Донбасі і хто може допомогти матеріально…». Однак реальна матеріальна допомога була надана лише штабом “НОД” в місті Каменськ-Уральському. Поспішайте, Ви ще можете встигнути надати Сергію свою допомогу. У п’ятницю ввечері 30 січня він виїжджає з нашого міста в Ростов, далі до Донецька в підрозділ «Спарта» під командування “Мотороли”. Одягом, провіантом і грошима на дорогу Сергій забезпечений. Але гроші зайвими ніколи не будуть” (оригінал – https://vk.com/wall-61190960_1641).

А ось і сам “херой” – Воскресенський Сергей Павлович (https://vk.com/id247990328), народився 20.05.1992 року, проживає в м.Каменськ-Уральськ Свєрдловської області, в 2010-2011 строкову служив у “развєдбаті” в/ч 22220. “Вліз” у фінансову аферу – хотів отримати 300 (!) % прибутку (https://vk.com/club85565249)! Змушений був терміново заробити “бабла” – поїхав на Донбас рятувати “руSSкій міръ”…

Олекса Довбуш (с) спеціально для “Український простір Прикарпаття”

Читайте також:  «ДНР» напала на «ЛНР» що відбувається в окупованому Луганську?

Шукайте деталі в групі Facebook