facebook

У російському Нальчику перестрілки з бойовиками: є загиблі

Наразі бойовиків блокували в будинку, ведуться переговори.

1661716



У Росії на Північному Кавказі в місті Нальчик вночі сталася перестрілка з групою бойовиків, зараз вони заблоковані в багатоповерховому будинку. Про це повідомляєТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних структурах Кабардино-Балкарії.

Бойовики заблоковані в одному з п’ятиповерхових будинків в районі Олександрівка. За інформацією джерела Интерфакса, з членами незаконних збройних формувань розпочаті переговори. Точна кількість бойовиків невідома.

У ніч на четвер, 23 липня, в Нальчику також був введений режим КТО. Членів збройного формування заблокували на території, обмеженій проспектом Леніна, вулицями Куашева, Рибалка, Щорса, Кабардинська і Толстого. Пізніше бойовики перемістилися в один з багатоквартирних будинків, де у них був перевалочний пункт.

Повідомляється, що в результаті бою були ліквідовані шестеро бандитів, причетних до вбивств і замахів на співробітників правоохоронних органів. На місці події вибухотехніки виявили велику лабораторію з виготовлення саморобних вибухових пристроїв, а також склад з вогнепальною зброєю та боєприпасами. За даними відомства, зловмисники мали намір використовувати арсенал для великомасштабних терактів на території республіки.

Наголошується, що втрат серед населення і співробітників силових відомств в результаті спецоперації не було, незважаючи на інтенсивний вогонь у відповідь з боку бойовиків.

Нагадаємо, Нальчик зазнав серйозних атак бойовиків в 2005 і 2011 роках.

Як повідомляв Кореспондент.net, у ніч на 4 грудня в іншому російському містіГрозному почалися бої поліцейських з бойовиками. Пізніше бойовики сховалися в будівлі школи і в Будинку друку. Стрілянину в центрі Грозного було чутно півдня, а після обіду Кадиров заявив про закінчення спецоперації з ліквідації бойовиків.

У ході спецоперації загинули 10 і отримали поранення 28 співробітників правоохоронних органів. За дорученням Кадирова, їхнім сім’ям буде виділено по мільйону рублів.

Читайте також:  Звідки краще пригнати авто в Україну (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook