facebook

Ярмоленко: Є пропозиція, але президент не хоче відпускати

Лідер Динамо Андрій Ярмоленко заявив, що більше не буде продовжувати контракт з київським клубом.

1661728



“Сток Сіті зробив офіційну пропозицію, але Ігор Михайлович волів відмовити. Це його право.

Читай також: Сток Сіті не залишає спроб роздобути Ярмоленка

Мені досить цікаво пограти в чемпіонаті Англії. Але нічого страшного. У мене ще рік контракту, я його сумлінно відпрацюю і буду шукати інші варіанти.

Вважаю, змінити чемпіонат України на Англію – це крок вперед. Я обдумав всі “за” і “проти”. Звичайно, приємніше грати при 50 тисячах глядачів, а не 5 000. Раз на два тижні грати з Манчестером, Челсі, Арсенал, Тоттенхем, Ліверпулем … Так можна тільки рости, йти вперед.

У мене була домовленість з президентом, що відпустять. Але президент не захотів цього робити. Повторюся, я професіонал і контракт відпрацюю до кінця.

Новий контракт з Динамо? Немає сенсу, наступного літа мені вже буде 26 років. Я говорив Суркісу, що це мій останній контракт з Динамо. Підписував на рік, щоб Динамо отримало за мене компенсацію за те, що мене виростили, що зробили мене таким футболістом, яким я є. Ігор Михайлович не захотів забирати ці гроші, я ж не можу його примусити, правильно? Я мене теж є амбіції.

Суркіс каже, що Сток Сіті – це не той рівень, куди я повинен переходити. Ви поспілкуйтеся з президентом, запитайте його думку, може, він вам щось розповість. Я говорю свою позицію. Вважаю, я зробив для клубу все красиво, все чесно, відкрито, все як є. Є пропозиція, але президент не хоче відпускати.

Подивимося, може, ще якісь варіанти будуть, попереду ще місяць”, – сказав Ярмоленко в інтерв’ю для програми Профутбол на каналі 2+2.

Читайте також:  Збірні Італії та Англії зіграли внічию у товариському матчі

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв, що Динамо отримало офіційну пропозицію щодо Ярмоленка

За інформацією преси, київський клуб оцінив свого нападаючого в 20 мільйонів євро.

Додамо, що наставник Динамо Сергій Ребров повідомив про готовність відпустити Ярмоленка. Також про це неодноразово заявляв президент столичного клубу Ігор Суркіс.

Зазначимо, що сам футболіст хотів би спробувати свої сили в чемпіонаті Англії.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Шукайте деталі в групі Facebook