facebook

ПСЖ у додатковий час вирвав у “Челсі” путівку до чвертьфіналу

Двічі “Челсі” вів у рахунку і обидва рази парижани зуміли наздогнати опонента. Завдяки правилу виїзного гола ПСЖ вибив з плей-офф ЛЧ англійців.

110796


Французька “Парі Сен-Жермен” третій сезон поспіль вийшов у 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів: парижани за сумою двох зустрічей пройшли англійський “Челсі”. Після домашніх 1:1 “червоно-сині” здобули в овертаймі результативною нічиєю 2:2, і завдяки правилу виїзного гола пройшли далі.

В кінцівці другого тайму рахунок відкрив захисник “синіх” Гері Кейхілл. Через кілька хвилин м’яч забив екс-гравець “Челсі” Давід Луїз. Потім відзначився півзахисник лондонського клубу Еден Азар, який реалізував пенальті в компенсований час. Вирішальний м’яч на свій рахунок записав капітан парижан Тіагу Сілва.

Ліга чемпіонів

1/8 фіналу

Матч-відповідь

“Челсі” (Англія) – “ПСЖ” (Франція) – 2:2 д. в. (0:0, 1:1, 1:1)

Перший матч – 1:1.

Голи: Кейхілл, 81 (1:0). Давид Луїз, 86 (1:1). Азар, 96 – з пенальті (2:1). Тіагу Сілва, 114 (2:2).

“Челсі”: Куртуа, Іванович, Кейхілл, Террі, Аспілікуета, Оскар (Вілліан, 46), Рамірес (Дрогба, 91), Матіч (Зума, 84), Фабрегас, Азар, Дієгу Коста.

“ПСЖ”: Сірігу, Маркиньюс, Давид Луїз, Тіагу Сілва, Максвелл, Верратті (Лавессі, 82), Мотта, Матюіді (Рабьо, 82), Кавані, Ібрагімович, Пасторе (Ван дер Віл, 118).

Попередження: Мотта, 33. Оскар, 37. Матюіді, 40. Рамірес, 52. Іванович, 73. Давид Луїз, 73. Верратті, 74.

Видалення: Ібрагімович, 31.

Суддя: Кайперс (Голландія).

11 березня. Лондон. Стадіон “Стемфорд Бридж”.

Всі голи гості забивали в меншості – ще на 31-й хвилині матчу був вилучений Златан Ібрагімович, однак команда зуміла добитися необхідного результату.

Додамо, що суперник ПСЖ по 1/4 фіналу визначиться 20 березня на жеребкування в Ньоні. Як би те ні було, але підопічні Лорана Блана помстилися “Челсі” за минулорічну поразку: на стадії чвертьфіналу лондонці після програшу на виїзді 1:3 зуміли вдома дотиснути ПСЖ 2:0.

В іншому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів 11 березня Шахтар зазнав найбільшої єврокубкове поразки в історії в матчі з “Баварією” – 0:7. 10 березня путівки у чвертьфінал завоювали “Реал” і “Порту”.
Читайте також:  В ролі коханця: Усик знявся в новорічному "Вечірньому кварталі" (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: ,