facebook

Джулія Робертс розлучається з чоловіком після 13 років шлюбу

Про проблеми у стосунках Джулії і Денні розповіло пресі близьке до сім’ї джерело.

1660881



Іноземні ЗМІ повідомили про те, що голлівудська актриса Джулія Робертс готується до процесу розлучення з Деніелом Модером, з яким вони прожили 13 років, передає The Hollywood Life. Ініціатором розриву виступив чоловік артистки.

Про проблеми у стосунках Джулії і Денні розповіло пресі близьке до сім’ї джерело. За його словами, причиною розриву став вибуховий характер Робертс: “Головне, що Джулія буває дуже емоційною, в одну хвилину може зірватися на крик, а потім почати перепрошувати. Після 13 років Денні вирішив сказати “досить”.

Напередодні появи новини про розлучення в пресі повідомили, що Джулія Роберт виставила на продажквартиру в Нью-Йорку і віллу на Гаваях.

Останнім часом сім’я проживала в пентхаусі, розташованому на Манхеттені (Нью-Йорк, США). Періодично подружжя з дітьми відвідувало ранчо в Тахо (штат Каліфорнія).

Крім того, як повідомляють ЗМІ, Робертс володіє особняком в Малібу, ще однією віллою на Гаваях і декількома квартирами в Нью-Йорку. Також актриса є власником кінокомпанії “Om Red Films”, а її статок на 2005 рік журнал Forbes оцінив в 250 мільйонів доларів.

Джулія Робертс вийшла заміж за кінооператора Деніела Модера 4 липня 2002-го року. Через два роки у них народилася двійня: дівчинка Хезел Патріша і хлопчик Фіннеас Волтер. У 2007 році вони стали батьками третьої дитини – Генрі Даніеля.

Читайте також:  У Білорусі символ російських окупантів і сепаратистів Донбасу - ПОЗА ЗАКОНОМ!

Шукайте деталі в групі Facebook