facebook

50 мільйонів “баксів” за трон ґлаваря “еЛеНеРії”. Це тільки відсотки…

Вожак терористичних банд “Луганскай народнай рєспублікі” Плотницький відвіз до Москви, яка спонсорує бойовиків, “відкат” у 50 мільйонів доларів. Такою інформацією в ефірі передачі “Східний щоденник” поділився відомий адвокат з Луганська Ігор Чудовський, повідомляють Патріоти України.

“За останньою інформацією від комерсантів, пан Плотницький відвіз близько 50 мільйонів “баксів” своїм кураторам в Москву”



, – заявив Чудовський, підкресливши, що вожді фейкових республік стали мультимільярдерами за час війни. Така, за словами адвоката, ціна подальшого перебування терориста на його керівній посаді у лже-республіці.

“Навіщо відвіз? Щоб його залишили на посту. Стався скандал – гуманітарка йде, куратори рахують – де ж гроші? І чому “відкат” маленький. Це великий, величезний бізнес. Будь-яке подібне (“ДНР” та “ЛНР”) утворення, як Абхазія – це бізнес. Бізнес, де сидять спецслужбісти, і де заробляються гроші. А грабежі, віджимання автомобілів – це вже вдруге. Бізнес будується на крові, на насильстві. Це найбрудніший бізнес. Гірше, ніж мафія і наркобізнес”, – розповів Чудовський.

Він закликав терористів задуматися, хто на них заробляє, і відмовитися від ідеї воювати проти українців. “Думайте і аналізуйте – кому вигідно, хто вас штовхає під кулі, хто на вас заробляє мільйони. Не подобається жити з Україною – вихід є: виїхати до Росії, в Америку – куди завгодно. Але не тягніть чужу державу до себе додому, а якщо ви взяли на себе відповідальність, то за свої права треба боротися під прапором своєї держави”, – порадив адвокат.

Нагадаємо, у кінці грудня минулого року підлеглі ватажків обох терористичних організацій звинуватили їх у крадіжці грошового забезпечення з РФ. Зокрема – Плотницького звинуватили у привласненні 100 тисяч доларів, що виділяються РФ. Плотницький, як запевняли бойовики, краде гуманітарку, паливо і сигарети, що поставляються для його подільників з Росії. Тоді ж почалися розмови про те, що Москва замінить не тільки Плотницького, але і Захарченко. Зовсім недавно луганчанин Дмитро Снєгирьов також розповів, як Плотницкий “попав” на велику суму: в “віджатий” луганський фармацевтичний завод “Фармація” терорист вклав кошти, якими розжився під час війни. Завод хотів виробляти підроблені ліки і поставляти в Україну, але після упіймання партії контрафакту доступ на український ринок йому закрили.

Читайте також:  "ДНР" і "ЛНР" погодилися повернутися до складу України: Медведчук назвав умову

Джерело: http://patrioty.org.ua/otkat-terorist-plotnitskiy-vidviz-u-moskvu-50-mln-dolariv/

Шукайте деталі в групі Facebook