facebook

ОБСЄ: Місця зберігання важкої зброї ДНР охороняють військові з Оренбурга

У деяких місцях ОБСЄ зафіксувала відсутність раніше заявленої техніки.

1662263



Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ заявила, що місця дислокації важкого озброєння ДНР охороняють військові Росії з Оренбурга. Про це йдеться у звіті місії за 2 серпня, опублікованому 3 серпня.

Як зазначається, СММ оглянула п’ять місць заощадження важкої зброї ДНР, а також чотири місця дислокації важкої техніки ЗСУ.

“СММ виявила, що вся зброя, раніше зафіксована на 3 місцях дислокації ДНР, була на місці. Озброєний чоловік, який охороняє об’єкт на одному з місць, стверджував, що він і присутні на майданчику були військовими 16-ї частини повітряно-десантної бригади з Оренбурга, Росія. Вони не мали відмінних ознак”, – йдеться у звіті.

Також, як зазначили в ОБСЄ, на одному з місць дислокації зброї ДНР двох артилерійських озброєнь не вистачало. На іншому місці дислокації після 15 хвилин очікування для доступу спостерігачі також помітили, що двох артилерійських озброєнь не вистачало.

Як раніше повідомлялося, в районі донецького аеропорту спостерігається напружена обстановка, йдеться в новому звіті спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Читайте також:  «За те, щоб мене внесли до списків на обмін, я заплатив бойовикам 32 тисячі доларів» — ексв'язень «ЛНР»

Шукайте деталі в групі Facebook