facebook

Золоті Apple Watch дочки Володимира Соловйова породили мем «представся, мразь»

На



тлі історії навколо годинника прес-секретаря президента Пєскова у дочки телеведучого Володимира Соловйова виявили золоті Apple Watch. На дорогий аксесуар звернули увагу користувачі Twitter.

mem-2

Почалося все з того, що блогер з ніком Neiswestnij оцінив еппловскій годинник на руці дочки Соловйова, чиє фото журналіст сам виклав в особистий Instagram. Судячи з фотографії, це модель Apple Watch Edition, вартість якої в офіційному магазині Apple становить 1,12 млн рублів.

mem-1

Користувач поцікавився, «на які доходи годинник був придбаний» і зазначив, що вони «теж не з дешевих». Діалог видався напруженим. Володимир Соловйов, якого до глибини душі образили подібні інсинуації, в грубій манері відповів користувачеві.

mem-4

«Соловйов кипить», – так прокоментувавNeiswestnij реакцію телеведучого. Володимир Соловйов двічі назвав свого інтернет-співрозмовника «мерзотою» і, обурений анонімністю, зажадав опонента представитися. Так народився новий мем: «представся, мразь».

mem-3

Варто зазначити, що Володимир Соловйов сам є користувачем Apple Watch. В останніх випусках авторської програми на «Росія-1» він з’являється з «яблучним» девайсом на руці.

Читайте також:  “Посварився з командою”: екстренера Усика і Кличка жорстко побили, зламавши обличчя (фото, відео)

Шукайте деталі в групі Facebook