facebook

Донецькі партизани повідомили про кульове поранення бойовика Мотороли в груди

“Моторола” був без бронежилета. Після пострілу з відстані більш як 200 м, бойовика відразу обступили охоронці, зробити контрольний партизани не встигли.

110806


Терорист “Моторола” отримав кулю в груди в центрі Донецька. Стріляли з відстані понад 200 метрів з гвинтівки “Витязь”.

Про це написав лідер партизанського загону “Тіні” Олександр Гладкий на своїй сторінці в Facebook.

“10 березня о 18:20 на виході з будівлі банку в Донецьку по проспекту Миру 8, одним пострілом з будівлі навпроти з третього поверху, Моторола був поранений в груди, він був без бронежилета, його відразу оточили, тому не було можливості зробити контрольний”, – написав Гладкий.

Остаточно підтвердити результат операції – знищено “Моторолу” або тільки поранено – партизани поки не можуть: “Щодо основної цілі – чекаємо”.

Інформація про нібито ліквідацію терориста “Мотороли” вже озвучувалася неодноразово, але поки не знаходила підтвердження.

Раніше в інтерв’ю DT.UA лідер партизан “Тіні” розповів про методи “вільного полювання” на бойовиків і солдатів РФ в Донбасі. За його словами, на середину лютого вони вже знищили вже 600 військових РФ і бойовиків.

Також Гладкий розповів, що перший замах на Захарченка здійснив саме загін партизан “Тіні”. При цьому він зазначав, що таких персонажів як “Моторола” або “Гіві” цілком реально ліквідувати.

Читайте також:  "Моторола" заявив, що розстріляв 15 українських військовополонених

Шукайте деталі в групі Facebook