facebook

De Phazz виступлять на фестивалі Джаз Коктебель

Німецькі музиканти замість кримського фестивалю Кисельова поїдуть на українську в Затоку.

1663274



Інформація про участь гурту з Німеччини De Phazz у фестивалі Дмитра Кисельова Koktebel Jazz Party не відповідає дійсності, німецькі музиканти вирішили їхати на Джаз Коктебель в Одеській області. Про це на прес-конференції заявила арт-директор Koktebel Jazz Festival Саша Єрченко, повідомляють Крым.Реалии.

“Чутки про те, що гурт De Phazz їде на фестиваль в Криму, виявилися безпідставними, і тому в день закриття фестивалю 30 серпня з нами знову буде Карл Фрієрсон – резидент фестивалю Джаз Коктебель. Його серце з Україною, його серце разом з нами!” – заявила Єрченко.

Виступ гурту De Phazz і досі значиться в програмі фестивалю Koktebel Jazz Party, який організовує гендиректор МИА “Россия сегодня” Дмитро Кисельов. У його прес-службі спростували інформацію, що виступу De Phazz у них не буде.

“Змін в програмі не було”, – повідомили в прес-службі.

Традиційний фестиваль Джаз Коктебель буде відбуватися в селищі Затока Одеської області з 23 по 30 серпня. А з 28 по 30 серпня в селищі Коктебель в Криму анонсований фестиваль Koktebel Jazz Party Дмитра Кисельова. Ініціатори Джаз Коктебель припускають, що російський журналіст зловмисно проводить фестиваль в ці ж дати.

Koktebel Jazz Festival з 2003 по 2014 рік проводився в кримському селищі Коктебель. Після того, як Росія взяла Крим під свій контроль, організатори Джаз Коктебель прийняли рішення перевести фестиваль в селище Затока Одеської області.

На фестивалі Джаз Коктебель цього року працюватимуть чотири сцени, на яких виступить близько 200 музикантів з різних країн світу. Хедлайнерами фестивалю цього року стануть український гурт 5’nizza, білоруський бенд Срібне весілля, колектив Undiscovered Soul, гурт з США Paris Monster і шведи Zoo Brasil.

Читайте також:  ЧАСТИНКУ ЧЕСНОГО І ЖИВОТВОРЯЩОГО ХРЕСТА ГОСПОДНЬОГО ПРИВЕЗЛИ ДО КОЛОМИЇ (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook