facebook

У Луганську та Донецьку ФСБшники взялися за організацію контрабанди харчів

У Луганську група представників Федеральної служби безпеки Росії займається організацією контрабанди продовольчих товарів з контрольованою Україною території



im578x383-ato-food_eot.su

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“У Луганську зафіксована поява особливої групи “фахівців з Росії”, що займається організацією контрабанди продовольства з контрольованою Україною території. У складі групи – 16 осіб, з них три жінки, основна частина – представники ФСБ, а також інших відомств РФ”, – зазначив Тимчук.

За його інформацією, дана група не має постійного місця дислокації, а також посилено намагається не привертати до себе увагу – члени групи одягаються під місцевих бойовиків. Група пересувається на двох мікроавтобусах Volkswagen T4 з тонованим склом, без номерних знаків, двох ББМ ГАЗ-2330 “Тигр” і джипі.

“Відзначається збір відомостей представниками даної групи від “бізнесменів” і “чиновників” “ЛНР”, що займаються контрабандою, про корумпованих українських військовослужбовців (як посадових осіб в органах управління, так і рядових в/с на блокпостах), що беруть участь в контрабандних схемах (не виключено, для подальшого вербування “під шантаж”)”, – наголосив координатор групи “Інформаційний спротив”.

Він підкреслив, що ватажкам терористів дана команда всіляко сприяти даній групі та не втручаючись у її діяльність. Керівництво спецгрупи постійно контактує з керівництвом “ЛНР”, частина членів групи регулярно виїжджає “на передову”.

Тимчук також додав, що аналогічна спецгрупа з Росії зафіксована і в Донецьку.

Читайте також:  Бойовики зосередили ударну групу під Металістом на Луганщині

Шукайте деталі в групі Facebook