facebook

У жителя Авдіївки під дровами знайшли гранатомет

27-річний місцевий житель затриманий.

1664148



У Донецькій області у місцевого жителя Авдіївки міліція виявила захований гранатомет і боєприпаси. Про це в п’ятницю, 7 серпня, повідомили в прес-службі Головного управління МВС України в Донецькій області.

“У ході перевірки оперативної інформації співробітники карного розшуку Авдіївського міськвідділу міліції вилучили у 27-річного місцевого жителя гранатомет РПГ-22, 5 гранат РГД з запалами до них і міну калібру 120 мм. Власник боєприпасів затриманий”, – сказано в повідомленні.

За словами начальника сектору карного розшуку Авдіївського міськвідділу міліції, підполковника міліції Владислава Мріхіна молодий чоловік зберігав боєприпаси у сараї під купою дров. Зараз боєприпаси вилучені, проводяться необхідні слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років.

Раніше, в Старобільському районі Луганської області оперативники виявили схованку з боєприпасами.

Раніше, в приміщенні зерносховища одного з фермерських господарств Станиці Луганській правоохоронці виявили автомат Калашникова та набої до нього.

Читайте також:  У Франківську черговий магазин "погорів" на продажу алкоголю неповнолітнім. Власник каже про ганебний наклеп (фото+відео)

Шукайте деталі в групі Facebook