facebook

Екс-міністр екології спростував відкриття проти нього кримінальної справи

За його словами, проти Ляшка відкрито справу за наклеп.

1664141


Колишній міністр екології та природних ресурсів Ігор Шевченко спростував інформацію про те, що проти нього відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного збагачення. Про це він написав у Facebook.

“Ніякого кримінального провадження проти мене немає. А ось справа проти Ляшка за наклеп точно відкрита в Печерському суді міста Києва. Документ, який Ляшко опублікував на своїй сторінці в фб свідчить лише про те, що внесені до реєстру відомості про справу за фактом брехливих висловлювань Ляшка стосовно мене. Ніякої справи проти мене немає. Мене також запрошували до МВС у цій справі як свідка, і я надав всі пояснення і документи, які доводять мою невинність”, – написав Шевченко.

Він також вважає, що подібна справа не має жодних перспектив і є “політичним переслідуванням”, яке, за словами Шевченка, здійснюється прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком.

Шевченко також зазначив, що МВС відкрило провадження за фактом висловлювань Ляшка на його адресу.

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко написав у Facebook, що проти Ігоря Шевченка розпочато кримінальне провадження за незаконне збагачення.

Читайте також:  Злякався поліції: 20-річний молодик з пістолета вистрілив собі в голову

Шукайте деталі в групі Facebook