facebook

Forbes незаконно намагається позбавити ліцензії українське видання

Медіахолдинг має права на ліцензію Forbes до кінця 2018 року.

1664291



6 серпня група Forbes зробила спробу штучно створити підстави для припинення ліцензійного договору з UMH group, повідомляє прес-служба медіахолдингу.

“На початку цього року, через подання заяви про застосування забезпечувальних заходів арбітражному суду в США, UMH group забезпечило право продовжити випуск журналу Форбс Україна, а також використання доменного імені forbes.ua. Це право залишається непорушним”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що включення Сергія Курченка до списку осіб, на яких поширюються санкції США від 30 липня 2015 року, не впливає на права UMH group продовжувати видавати журнал і користуватися торговою маркою Forbes. Оскільки медіахолдинг оплатив те право до кінця 2018 року і може продовжувати її використання.

Раніше в ЗМІ з’явилася інформація, що американський видавничий дім Forbes нібито відібрав право використання бренду Forbes у UMH Group.

Forbes.ua за період з лютого 2013 року до лютого 2014 року подвоїв свою аудиторію. Аналітичні матеріали ресурсу – найбільше читають публікації в категорії “Бізнес та Фінанси”.

UMH – активно зростаюча мультимедіа група у Східній Європі, в активі якої портфель з понад 50 брендами. В Україні компанія займає лідируючі позиції на ринках інтернету, радіо та преси. Базовий бізнес компанії – виробництво контенту для всіх видів медіа. Чотири стратегічні бізнес-одиниці компанії: UMH Online, UMH Radio & TV, UMH Publishing і UMH Russia. До портфеля компанії входять такі бренди як: Forbes, Vogue, Корреспондент, Теленеделя, i.ua, bigmir.net, football.ua, Ретро FM, Наше радіо, Europa Plus, Ав-Тораді, Аргументи і Факти, Комсомольська правда та інші.

Читайте також:  Forbes назвав 10 найпопулярніших різдвяних фільмів за всю історію

Шукайте деталі в групі Facebook