facebook

Карпати розгромили Чорноморець

Карпати з великим рахунком обіграли Чорноморець у матчі 4-го туру чемпіонату України.

1664311



Від початку велику увагу було привернуто до звітної зустрічі у всіх любителів українського футболу. Адже протистояти один одному у Львові збиралися фактично кузні футбольних українських талантів. Обидва наставники зробили ставку на молодь багато здебільшого через недостатнє фінансування, і така позиція в перших трьох турах поки себе виправдовувала. Інша справа, що львів’янам при цьому ще вдавалося домогтися позитивних результатів у вигляді двох перемог, тоді як Чорноморець, нехай навіть в іграх з Дніпром і Динамо, двічі поступився. Цього разу команді Бабича належало перевірити себе на міцність у протистоянні з більш рівним на папері суперником.

З перших хвилин матчу підопічні Йовічевича почали демонструвати свою перевагу. Гра Чорноморця виявилася зім’ятою через постійний пресинг з боку львів’ян. Результат не змусив себе довго чекати. Вже на п’ятій хвилині матчу Артур Карноза ідеально виконав удар зі штрафного у дальній кут воріт. Боровику навіть не вдалося стрибнути за м’ячем в цьому моменті. Другий гол у ворота одеситів влетів ще до закінчення перших двадцяти повних обертів секундної стрілки. Костевич пройшов лівим флангом, прострілив у центр на лінію штрафного, звідки Голодюк ударом в дотик відправив м’яч у кут воріт.

Збентежені моряки до перерви спромоглися лише на кілька небезпечних атак. Найкращий шанс для удару з-за меж штрафного був у Шаповала, але з його пострілом впевнено впорався голкіпер львівської команди Мисак. Мало що виходило і після перерви у гостьової команди. Більше за інших старався Владислав Калітвінцев, який пропустив минулу зустріч, але тільки його зусиль синьо-чорним конче не вистачало для організації небезпечних моментів біля воріт Карпат.

Читайте також:  У Карпатах травмувався лижник

До пори до часу господарі лише пасивно оборонялися, після чого зрозуміли всю безперспективність одеської команди біля своїх воріт. Під кінець матчу знову дуплетом з невеликою відстанню між собою вистрілили львів’яни. Причому організував обидва епізоди Страшкевич, що вийшов на заміну. Вадим спочатку потужним пострілом з-за меж штрафного у верхній кут воріт не залишив шансів Боровику, а потім ще й змусив голкіпера одеситів здійснювати фол останньої надії. Пенальті впевнено реалізував Даушвілі. 4:0 – результат, який підкреслив всі недоліки нинішньої команди Бабича. Роботи ще непочатий край у одеситів. Але іноді і негативний досвід буває корисним.

Карпати – Чорноморець 4:0

Голи: Карноза, 5, Голодюк, 19, Страшкевич, 75, Даушвілі, 90 + 2 (з пенальті)

Карпати: Мисак – Костевич, Гітченко, Пластун, Мірошниченко – Даушвілі, Голодюк – Кожанов (Гуцуляк, 78), Карноза, Худоб’як (Страшкевич, 58), Ксенз (Клец, 66)

Чорноморець: Боровик – Петько, Мартиненко, Хочолава, Немчанінов (Слінкін, 69) – Філімонов (Насімі, 61), Шаповал – Калітвінцев, Переверза, Ковалець – Мурашов (Данченко, 53)
За матеріалами: football.ua

Шукайте деталі в групі Facebook