facebook

У Донецьку на міні підірвалися троє дітей

Діти знайшли снаряд від міномета і спробували його розібрати: в результаті вибуху отримали дуже важкі травми.

1664246



Напередодні ввечері в Донецьку на міні підірвалися троє дітей. Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook директор з комунікацій компанії СКМ Наталя Ємченко.

“Вчора ввечері у Донецьку в Кіровському районі на міні підірвалися 3 хлопчики. Хлопчик 12 років, найважчий – відірвало ручку, ніжку, другу долоньку не знайшли, сильно постраждали очі”, – написала Ємченко.

За її словами, 13-річний підліток з травмою передпліччя і розбитою стопою перебуває в реанімації, а хлопчика 8-ми років, якому відірвало руку, перевели у звичайну палату.

Інші містяни пишуть, що інцидент стався в Петровському районі. За їхніми словами, діти знайшли снаряд від гранатомета на території машзаводу і принесли додому. Там вони спробували його розібрати.

“Одній дитині обидві ноги відірвало, іншій – руку і ногу. Що з третьою – невідомо”, – повідомив один із мешканців району в соцмережах.

Зазначимо, за даними так званої влади ДНР, на розмінування окупованої території Донецької області знадобиться до 10 років.

Так, раніше на Донеччині поблизу села Верхньоторецьке Ясинуватського району тракторист підірвався на міні. Як повідомили в прес-службі МВС, 55-річний чоловік був доставлений в лікарню з діагнозом мінно-вибухова травма та осколкове поранення шиї.

Читайте також:  У Широкиному військові знищили КамАЗ разом із піхотою бойовиків, - Семенченко

Шукайте деталі в групі Facebook