facebook

В Одеській області відбудеться зміна керівництва прокуратури – Саакашвілі

Також голова облдержадміністрації розповів про новації, які планується впровадити в регіоні.

1664317



Прокуратуру Одеської області очікує зміна керівництва протягом декількох місяців, заявив голова Одеської обладміністрації Михайло Саакашвілі в інтерв’ю “5 каналу”.

До кінця поточного місяця будуть призначені нові керівники в усі райдержадміністрації.

Михайло Саакашвілі в ході інтерв’ю неодноразово наголошував, що на всі ключові посади в Одеській області необхідно залучити “молодих і талановитих людей”.

На його переконання, саме так можна провести реформи.

Михайло Саакашвілі також зазначив, що має намір перетворити регіон у транспортний хаб.

“Зараз є план “Новий Шовковий шлях”. Логістика займає 30 днів через Росію, через Іллічівськ займає максимум 9 днів. Все вже готово: потік сюди, побудувати дорогу на Рені, тобто на Євросоюз”, – сказав Михайло Саакашвілі.

Серед елементів хаба голова ОДА також назвав новий аеропорт на базі військового аеродрому за 50 км від Одеси, куди будуть літати лоукости, нову митницю, де оформлення вантажів буде займати до 15 хвилин.

Як варіанти для якісного ремонту доріг у регіоні Михайло Саакашвілі бачить передачу їх у концесію або взаємодію з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Раніше повідомлялося, що спільне фото Михайла Саакашвілі і Бориса Гребенщикова, яке 2 серпня губернатор Одеської області виклав у своїй сторінці в Facebook, викликало скандал у Росії.

Читайте також:  Сьогодні «Галичина» покаже дебати чотирьох основних претендентів на крісло мера Івано-Франківська

Шукайте деталі в групі Facebook