facebook

Унаї Емері: Виходили на додатковий час з вірою в успіх

Тренер Севільї Унаї Емері після програного матчу за Суперкубок UEFA окремо привітав Ліонеля Мессі.

1665803



“Коли рахунок став 4:1, ми, як ви самі розумієте, майже втратили надію. Але ми все одно налаштовувалися на боротьбу протягом усього матчу, і так вийшло, що сьогодні він тривав 120 хвилин. Коли рахунок став 4:2, ми стали ближчими до того, щоб врятуватися. Моє завдання було допомогти втомленим гравцям і випустити футболістів, які зможуть розширити діапазон наших дій. За 4:3 ми побачили надію і зуміли-таки забити рятівний четвертий гол.

Ми перевели дух і виходили на додатковий час з вірою в успіх. Барселона краще діяла при “стандартах”, коли всі втомилися. Шкода, що ми не реалізували три відмінні моменти, які виникли вже за рахунку 5:4.

Ми чітко знаємо, якою хочемо бачити цю команду. Ми хочемо бачити її конкурентоспроможною; щоб вона завжди боролася за перемогу. Якщо ти береш участь в Суперкубку UEFA і Лізі чемпіонів, то повинен бути готовий битися з цими командами. Сьогодні ми поступилися, але боролися протягом усього матчу. Дуже пишаємося командою. Хочемо сказати нашим уболівальникам, що ми з ентузіазмом і оптимізмом чекаємо нових випробувань.

Також хочу привітати Ліонеля Мессі. Завдяки його здатності грати на найвищому рівні і стабільності Барселони в цілому вони і завойовують всі ці титули. Крім того, за всіма успіхами Мессі криється величезна командна робота. Кожен виконує свою роль і допомагає Мессі робити результат. Чи зможемо ми зупинити його наступного разу? Постараємося!”, – зазначив Унаї Емері.

Нагадаємо, каталонська Барселона в додатковий час обіграла Севілью 5:4 в матчі за Суперкубок UEFA. Один з м’ячів у ворота Барселони в дебютному матчі за Севілью забив українець Євген Коноплянка.
За матеріалами: uefa.com

Читайте також:  Ф'юрі позбавили відвойованого у Кличка титулу чемпіона

Шукайте деталі в групі Facebook