facebook

На Григорія Суркіса склали протокол і зобов’язали зняти спецсигнали

Віце-президента UEFA оштрафувала нова поліція за використання спецсигналів.

1667050



Суркіса зупинила поліція/facebook.com/oleksii.tamrazov

У четвер, 14 серпня, нова поліція на окружній міста Київ зупинила віце-президента UEFA Григорія Суркіса.

“На окружній поліція зупинила кортеж Суркіса. Сам він не виходить з броньованої машини. Зупинили, нібито за використання спецсигналів”, – написав очевидець подій у своєму facebook-акаунті.

Після завершення патрульна служба на своїй сторінці в facebook розповіла, чим усе завершилося:

“Отже. Склали протокол за ст. 122-5 КУпАП “Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв”, порушник підписав протокол. Вилучили пульт управління спецсигналами. Суркіс пообіцяв завтра привезти під офіс патрульної поліції авто з вже демонтованими спецсигналами”, – йдеться в повідомленні.

Стаття 122-5 передбачає покарання за порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв та тягне за собою накладення штрафу в розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
За матеріалами: СПОРТ bigmir)net

Читайте також:  Назрівається конфлікт! Кравчук жорстоко засудив Порошенка і підтримав Саакашвілі, його слова вас точно приголомшать

Шукайте деталі в групі Facebook