facebook

57-річна Шерон Стоун повністю роздяглася для Harper’s Bazaar

Зірка 1990-х знялася в ню-фотосесії для популярного журналу.


Голлівудська акторка Шерон Стоун повністю оголилася у фотосесії для вересневого номера журналу Harper’s Bazaar. Крім того, зірка 1990-х рр. дала виданню інтерв’ю, в якому розповіла про свої ранні зйомки.

На чорно-білих знімках гола Стоун демонструє відмінну фізичну форму, прикриваючи інтимні місця руками. За її словами, зараз вона набагато впевненіше позує в ню-фотосесіях, ніж у молодості.

“Я знаю, що в мене непружний зад, але я і не намагаюся бути першою красунею Всесвіту. У певний момент ти починаєш запитувати себе: “А що взагалі таке сексуальність?” І вона полягає не в розмірі грудей. Вона в тому, щоб отримувати задоволення від життя і любити себе настільки, щоб зуміти полюбити когось ще”, – зазначила 57-річна знаменитість.

Шерон також заявила, що не проти вдосконалити свою зовнішність, і не приховує, що захоплюється філерами (ін’єкціями краси): “Вони стали буденною справою, як будь-яка інша б’юті-процедура. Це вже щось на кшталт “накрасити вії”. І це набагато краще, ніж лягати під ніж і виглядати після цього так, немов твоє обличчя всмоктала турбіна”.

Нагадаємо, що всесвітня слава до Шерон Стоун прийшла після виходу фільму “Основний інстинкт”. Останнім часом акторка мало знімається в кіно, одним з її останніх проектів стало “Кохання у великому місті – 3”, де вона зіграла кохання Валентина (Кіркорова).

Читайте також:  “Відвезли у реанімацію. За кілька годин його не стало” – Раптово помер відомий український музикант. Рідні не можуть повірити

Шукайте деталі в групі Facebook