facebook

На Луганщині ДАІ знайшла викрадений сепаратистами рік тому Bentley

Машину забрали бійці ЛНР на блокпосту на виїзді з Луганська в напрямку селища Станиця Луганська.

1667739



13 серпня в Луганській області співробітники міліції виявили автомобіль Bentley Flying Spur, викрадений сепаратистами в липні 2014 року у місцевого жителя, повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

“До правоохоронних органів міста Києва звернувся житель Луганської області із заявою про те, що в липні 2014 року на блокпосту на виїзді з Луганська в напрямку селища Станиця Луганська бойовики незаконного збройного формування ЛНР заволоділи його автомобілем Bentley Flying Spur. Даний факт був внесений до ЄРДР і кваліфіковано за ч. 2 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом)”, – йдеться в повідомленні.

У ДАІ уточнили, що автомобіль був виявлений співробітниками управління карного розшуку та інспекторами ДАІ під тентом у дворі одного з будинків Станиці Луганської в ході оперативних заходів. Транспортний засіб було повернуто власнику.

“Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, які вчинили незаконне заволодіння транспортним засобом. Слідчо-оперативні заходи тривають”, – додали у відомстві.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна.

Раніше “Народна рада” ЛНР прийняла власний “кримінальний кодекс”. У ході розгляду “законопроекту” “депутати” прийняли поправку, яка виключає статтю про застосування в ЛНР страти.

“Кримінальний кодекс” передбачає повну конфіскацію майна і довічне ув’язнення.

Читайте також:  Росіяни хочуть прорвати лінію оборони на Луганщині, за добу зайшло понад 2 тис. одиниць техніки - Гайдай

Шукайте деталі в групі Facebook