facebook

Від обстрілу селища Сартана загинули мирні жителі, є поранені – МВС

Військові звинувачують в обстрілі сепаратистів.

1668081



В результаті обстрілу селища Сартана під Маріуполем загинули дві людини, є поранені. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС України в Донецькій області.

“Є повідомлення про попадання снарядів в район вулиць Громова та Заозерна. Медики швидкої допомоги інформують про одного загиблого чоловіка, знайденого на вул. Заозерна”, – йдеться в повідомленні.

У міліції також зазначають, що надійшло повідомлення про влучання снаряда в житловий будинок по вул. Громова. За інформацією рятувальників, постраждали жінка і дитина, їхні дані встановлюються.

Станом на 00:20 стало відомо про ще одну загиблу – дівчину у віці приблизно 20-22 років, яка була знайдена на вул. Червоноармійській. Особа загиблої встановлюється.

Станом на 00:40 встановлено, що серед поранених – чоловік 37 років і 10-річна дівчинка, які госпіталізовані до лікарні Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією постраждалій дівчинці доведеться ампутувати ступню.

Нагадаємо, у Маріуполі ввечері 16 серпня знову були чутні залпи важких знарядь. Канонада була чутна в усіх районах міста. На Лівобережжі на кілька хвилин відключилася електроенергія, а в центрі Маріуполя на десять хвилин зникло мовлення телеканалів.

Читайте також:  В Італії зіткнулися поїзди метро: багато постраждалих (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook