facebook

Моурінью: Рахунок матчу з МанСіті – справжнісінький фейк

Тренер Челсі Жозе Моурінью заявив, що після провального першого тайму його команда за всіма статтями перевершила Манчестер Сіті в другі 45 хвилин.

1668060



“Результат матчу – фейк. Ми були набагато сильнішими у другій половині зустрічі. Все, що вони зробили в першому таймі, ми повторили у другому. Воротар Сіті був хороший, і нам не вдалося забити.

Вони намагалися діяти виключно далекими закидами, і все одно ми з цим впевнено справлялися. Ми не дочекалися від них жодного моменту в другому таймі, вони від нас – безліч.

Перемогла та команда, яка була сильнішою в першому таймі. У другому все було по-іншому. Ще на 70-й хвилині рахунок на табло був 1:0, і доля матчу була під серйозним питанням. Підсумковий результат 3:0 – це справжнісінький фейк.

Суперник проводив перестановки, оскільки почувався в небезпеці, і тут ми пропустили другий. Стань рахунок 1: 1, і все б пішло по-іншому. Рішення суперника випустити Мартіна Демікеліса виявилося розумним ходом. А мене за це регулярно критикують. Їхній півзахист пережив серйозні проблеми, і Сіті мав закінчувати матч удев’ятьох. Я задоволений нашим другим таймом, але для перемоги цього мало”, – заявив Моурінью.

Нагадаємо, Манчестер Сіті обіграв Челсі з рахунком 3:0 у другому турі чемпіонату Англії.
За матеріалами: Eurosport

Читайте також:  Півзахисник Фенербахче: Розглядаємо Шахтар як дуже сильну команду

Шукайте деталі в групі Facebook