facebook

Які заходи відбудуться в Івано-Франківську до 24-ї річниці Незалежності України

Комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради інформує про спортивно-масові заходи, котрі відбудуться в рамках відзначення Дня Державного прапора України та 24-ї річниці Незалежності України.

234234sa



Зокрема:

З 10 по 24 серпня на тенісних кортах КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» по вул. Симоненка, 13 відбувається Традиційний турнір з тенісу в категорії «Ветерани» в одичному та парному розрядах.

Ігри тривають з 8:30 до 12:00 та з 18:30 до 21:00 год.

14 та 15 серпня в міському шахово-шашковому клубі «Дебют» (вул. вул. Незалежності 152-Б) відбудеться турнір з шахів серед чоловіків, жінок та двох юнацьких категорій (юнаки та дівчата 14-17 років та 13 і молодші).

Початок о 10:00 год.

У суботу, 22 серпня, на базі КП «МФОЦ» відбудеться Традиційна спартакіада серед мешканців сільських рад Івано-Франківської міської ради. Змагатимуться команди Крихівців, Вовчинців, Микитинців, Угорників та Хриплина. У програмі спартакіади: волейбол, перетягування канату, армреслінг та гирьовий спорт.

Початок о 10:00 год.

23 серпня вулицями міста відбудеться легкоатлетична естафета «Біг заради миру в Україні».

Учасники пробігу, провідні спортсмени та любителі бігу стартуватимуть з чотирьох напрямків в’їзду в місто (північного, південного, східного, західного), зокрема: Калуське шосе – Вічевий майдан, с. Вовчинець – Вічевий майдан, с. Крихівці – Вічевий майдан, вул. Тисменицька – Вічевий майдан.

Під час пробігу учасники вітатимуть мешканців міста з Днем Державного прапора України. По завершенні пробігу учасники та всі охочі матимуть змогу взяти участь у майстер-класі за програмою «Zumba Фітнес» в українському стилі від спортивного клубу «Альянс».

Початок о 16:00 год.

24 серпня відбудеться відкритий міський турнір зі стрітболу серед юнацьких команд на майданчику з акриловим покриттям КП «Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» по вул. Симоненка, 13.

Читайте також:  Як цікаво провести неділю в Івано-Франківську?

Початок о 10:00 год.

30 серпня ГО «Тепле місто» проводить легкоатлетичний забіг «Кольоровий забіг» з використанням порошкових фарб за маршрутом: Вічевий майдан – вул. Незалежності – вул. Мельника – вул. Ак. Сахарова – вул. Бандери – вул. Незалежності – Вічевий майдан.

Кількість учасників забігу необмежена, реєстрація проводиться на офіційному сайті заходу run.if.ua.

Початок о 18:00 год.

Шукайте деталі в групі Facebook