facebook

У Дніпропетровську учасник АТО відкрив стрілянину в маршрутці

Водій громадського транспорту отримав поранення в голову.

1669018



У Дніпропетровську учасник антитерористичної операції відкрив вогонь в салоні маршрутки № 109. Про це виданню Вести повідомили в прес-службі міліції Дніпропетровської області.

“15 серпня в районі аеропорту в салоні маршрутного таксі виник конфлікт між двома пасажирами. Один з них витягнув травматичний пістолет і вистрілив, зачепивши шкіру голови водія. Потім стрілок вискочив з салону і втік. Більше ніхто з пасажирів не постраждав. Його затримали співробітники Дніпропетровського райвідділу міліції”, – повідомив начальник прес-служби обласного УВС Олексій Щербатов.

Міліція за даним фактом відкрила кримінальне провадження за статтею “Хуліганство”.Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі до п’яти років.

При цьому колега пораненого водія маршрутки заявляє, що чоловік вистрілив водію в голову.

“Це було близько 23:00 в районі Тополя. У салоні знаходилося приблизно людини чотири. Зайшов чоловік і не передав гроші за проїзд. Водій запитав, мовляв, молодий чоловік, ви думаєте передавати за проїзд? Чоловік відповів: “Зараз я покажу, що у мене за проїзд”. Дістав пістолет і вистрілив водію в голову, ледь не позбавивши очей. Потім стрілок вибіг на вулицю, але пістолет він упустив в салоні. Міліція його і розшукала по зброї, вона було на нього зареєстрована. Виявилося, що це учасник АТО, він був п’яний”, – заявив він.

За його словами, постраждалий водій зараз перебуває на лікарняному, у нього струс мозку.

Читайте також:  В Івано-Франківську біля ОДА знищують клумби, щоб зробити тротуар (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook