facebook

Італійських повій зобов’яжуть носити форму

Чиновники вважають, що дівчата повинні надягати форму, як у дорожніх працівників.

1669899



Влада італійського міста Спіно-д’Адда висунула пропозицію ввести уніформу для повій, які працюють на трасі Мілан-Кремона, повідомляє The Daily Mail. Працівницям секс-індустрії пропонується ввести уніформу, як у дорожніх робітників: приховати відверті топи під світловідбивними жилетами і надягати штани замість коротких спідниць.

На думку чиновників, ці заходи допоможуть уникнути небезпечних ситуацій на дорозі, які часто виникають саме через повій.

За попередньою інформацією, це нововведення набуде чинності з вересня, а тим, хто відмовиться слідувати новими правилами, загрожує штраф у розмірі 500 євро. У разі повторного порушення повій забиратимуть в поліцейську дільницю.

Як зазначає The Independent, через міжнародну виставку “Експо-2015”, яка з 1 травня до 31 жовтня проходить в Мілані, число повій на дорозі зросло на 15 тис.

В Італії проституція не легалізована, однак за законом дозволяється надавати інтимні послуги в приватному порядку. Покарання поширюється лише на сутенерів і торговців людьми. Організована проституція, в тому числі будинки розпусти, в країні заборонені з 1958 року.

Раніше повідомлялося про те, що глава київської міліції підтримує легалізацію проституції.

Читайте також:  Адель у 2015 році стала королевою Google

Шукайте деталі в групі Facebook