facebook

Тренер Легії: Забили один гол, але могли забити ще

Наставник Легії Хеннінг Берг прокоментував перемогу 1:0 у матчі кваліфікації Ліги Європи проти Зорі.

1670357



“Ми забили тільки один гол, але на мій погляд, могли забити ще. Хочу сказати слова подяки нашому голкіперу Душану Куцяку. Він зіграв здорово і в деяких моментах нас врятував. Ми раді перемозі. Стали ще ближче до групового етапу Ліги Європи. Чудово розуміємо, що нас ще чекає гра у відповідь. Буде непросто, але ми вже чекаємо цього матчу.

Пошкодження Прійовича? Це не зовсім травма. Схоже на забій м’яза. В останніх матчах він дуже багато бігав. Повинен бути готовий до наступної гри. Він не проходив передсезонну підготовку з командою. Можливо, це теж стало причиною подібної травми. Він дуже важлива особистість в грі Легії і важлива персона для нас.

Я вважаю, що ми зараз перебуваємо в кращому становищі, ніж Зоря, враховуючи результат першого матчу. Але все може змінитися. Потрібно бути готовим на сто відсотків до конкретної зустрічі. Ми відіграли тільки перший тайм. Другий буде у Варшаві. Нам потрібно бути дуже уважними.

Бійка фанатів? До мене доходили чутки. Нічого серйозного я не чув, оскільки був сфокусований на підготовці команди до гри. Я чув, але не можу це коментувати, оскільки не є великим експертом в цих справах”, – розповів Берг.

Раніше СПОРТ bigmir)net писав, що Зоря програла Легії перший матч плей-оф кваліфікації Ліги Європи.
За матеріалами: zarya-lugansk.com

Читайте також:  Великий улов: Форвард МЮ Робін ван Персі спіймав акулу на риболовлі

Шукайте деталі в групі Facebook