facebook

В Івано-Франківську пройшов “День ДАІ”

З нагоди відзначення Дня незалежності України, вшанування пам’яті загиблих працівників міліції під час виконання службових обов’язків, Державтоінспекція  провела”День ДАІ”.

22e81b9840


Керівництво Державтоінспекції та особовий склад підрозділу зібралися у центрі міста, щоб привітати та вручити грамоти і медалі: «В єдності сила народу» людям, які заслуговують великої шани і поваги, хто сприяє бійцям і надає допомогу працівникам ДАІ, щоб вони з честю і гідністю виконували покладені на них завдання під час здійснення служби у зоні АТО, інформують в обласному УДАІ.

До виступу та вручення нагород керівництво Державтоінспекції запросили активного громадського діяча, ветерана Державтоінспекції, полковника міліції у відставці, який кілька днів тому повернувся із зони АТО – Ярослава Манжелея.

Він зазначив: «Що тільки та нація і той народ має майбутнє, чий дух і прагнення є незламними. А ми офіцери, завжди  станемо на захист України і її народу, поки б’ються наші серця, поки  Україна нас кличе і довіряє народ”.

Також, в рамках проведення профілактичних заходів: «Увага! Діти на дорозі!», спрямований на попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму із показовим виступом прикарптців привітали переможці обласного зльоту Юних інспекторів дорожнього руху команда «Екстремали», учні ЗОШ №2 м.Івано-Франківськ. Програмою виступу є вивчення та популяризація серед дітей Правил дорожнього руху та безпечної поведінки неповнолітніх на дорогах. Під час заходу розповсюджували тематичну навчально-методичну літературу – плакати розклад уроків: «З Правилами дорожнього руху – безпечно» та буклети «Абетка дороги».

Читайте також:  У Татарові вантажівка злетіла з дороги

Шукайте деталі в групі Facebook