facebook

Футбольний матч у Кіровограді завершився масовою бійкою

Міліції довелося розбиратися із вболівальниками львівських “Карпат”.

1671403



Після закінчення матчу 1/16 фіналу Кубка України “Зірка” – “Карпати”, який завершився перемогою господарів у серії пенальті, стався конфлікт між ультрас львівського та кіровоградського клубів і співробітниками правоохоронних органів, передає РИА “Новости Украина”.

За словами представників фансектора львів’ян, почалося все нібито зі словесної перепалки між уболівальниками: убік львів’ян кіровоградські фани адресували образливі слова і жести, після чого два фани “Карпат” вирішили розібратися з кіровоградцями.

Заспокоювати гостей взялися правоохоронці. За свідченнями очевидців, двох львів’ян збили з ніг, після чого побили. Потім співробітники правоохоронних органів спробували затримати фанатів. У відповідь на це з трибуни “Карпат” полетіли пластикові сидіння, петарди і фаєри.

З бігової доріжки стюарди почали обливати уболівальників водою, а міліція використовувала кийки і сльозогінний газ.

“На стадіоні дійсно стався конфлікт між уболівальниками місцевого футбольного клубу і команди гостей. До правоохоронців звернулися стюарди стадіону з проханням про допомогу. Коли представники міліції прибули на місце, в їхній бік полетіли петарди і пластикові сидіння. Стосовно деяких учасників конфлікту були застосовані спецзасоби – гумові кийки”, – прокоментувала ситуацію Віталіна Бевзенко, керівник Центру громадських зв’язків Кіровоградської міліції.

Зазначається, що в секторі, де перебували львівські вболівальники, виламано близько трьох десятків сидінь, зламані три секції металевої огорожі, пропалено гумове покриття доріжок стадіону. Крім того, четверо стюардів отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Міліція в підсумку нікого з учасників інциденту не затримала.

Раніше повідомлялося, що в Києві побилися фанати “Динамо” і “Легії”.

Читайте також:  У Києві знайшли мертвим колишнього суддю Солом'янського суду

Шукайте деталі в групі Facebook